Η παραλία του Μπαλί είναι μια από τις δημοφιλέστερες του νομού απέχοντας 32 χιλιόμετρα από την πόλη του Ρεθύμνου.

Η θάλασσα είναι συνήθως ήρεμη, κατάλληλη για οικογενειακές διακοπές.

Αποτελείται από τέσσερις κόλπους στους οποίους σχηματίζονται πανέμορφες αμμώδεις παραλίες με βότσαλα και πράσινο νερό. Ακόμα, θα βρείτε υποδομές για θαλάσσια αθλήματα, ασφαλή κολύμβηση μέσω επιτήρησης ναυαγοσώστη, διαμονή και φαγητό.

Το Λιβάδι είναι η μεγαλύτερη από τις τέσσερις παραλίες και εκτίθενται περισσότερο στους ανέμους από τις υπόλοιπες. Το όνομα της προέρχεται από την πεδιάδα που υπάρχει εκεί κοντά. Ακολουθεί ο Βαρκότοπος, ένας κλειστός κόλπος στον οποίο σχηματίζεται μια πανέμορφη αμμώδης οργανωμένη παραλία με ρηχό νερό παρέχοντας όλες τις απαραίτητες ανέσεις. Πηγαίνοντας βορειότερα, θα συναντήσετε το ψαρολίμανο του Μπαλί απέναντι από το οποίο υπάρχει η τρίτη παραλία με το όνομα Λιμάνι δίπλα σε ταβέρνες και μαγαζάκια. Η μικρότερη εκ των τεσσάρων είναι η τελευταία παραλία που ονομάζεται Καραβοστάσης με την φήμη της ομορφότερης παραλίας στην περιοχή.

Πρόσβαση

Η πρόσβαση στην παραλία καθίσταται αρκετά εύκολη μέσω της εθνικής οδού Ρεθύμνου - Ηρακλείου με τη χρήση μέσων μεταφοράς ιδιωτικής ή δημόσιας συγκοινωνίας.