Η παραλία του Στεφάνου ή αλλιώς Σεϊτάν Λιμάνια, είναι μία από τις ομορφότερες που θα συναντήσετε στο νομό Χανίων και σε όλη την Κρήτη.

Βρίσκεται περίπου 22 χιλιόμετρα από την πόλη των Χανίων, προς τα ανατολικά, στην περιοχή Ακρωτηρίου, στο βορειοανατολικό του τμήμα.

Η θάλασσα

Η θάλασσα είναι δροσερή, με υπέροχο χρώμα και αν φυσάει, έχει φανταστικούς κυματισμούς. Λόγω του ότι τα ρεύματα μπορεί να είναι δυνατά, σε περίπτωση φουσκοθαλασσιάς χρειάζεται προσοχή.

Απολαύστε την όμορφη παραλία στα βόρεια του νομού Χανίων, χαλαρώστε ακούγοντας τους παφλασμούς των κυμάτων και συγκρατήστε την κάθε στιγμή σας στα Σεϊτάν Λιμάνια. Η εμπειρία είναι πραγματικά μοναδική!

Μην ξεχάσετε

Να έχετε προμηθευτεί από πριν νερό, σνακ ή ό,τι άλλο θέλετε καθώς δεν υπάρχουν υποδομές στην παραλία. Ο ίσκιος επίσης είναι δύσκολο να βρεθεί (υπάρχουν κάποια σημεία προς το βάθος της παραλίας), όποτε μην ξεχάσετε το καπέλο σας. Χώρο για να αφήσετε την πετσέτα σας θα βρείτε, καθώς η παραλία έχει μεν κόσμο, αλλά δεν είναι δε, σχεδόν ποτέ γεμάτη.

Πρόσβαση

Η πρόσβαση οδικώς είναι εύκολη. Η διαδρομή μέχρι το τέρμα του δρόμου είναι όμορφη, καθώς στα αριστερά σας θα έχετε στο μεγαλύτερο μέρος της θέα την παραλία ή το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας. Για να φτάσετε στην παραλία χρειάζεται μία μέτριας δυσκολίας κατάβαση. Καλό θα ήταν να φοράτε κλειστά παπούτσια. Παρ’ όλα αυτά, η κατάβαση γίνεται και με ανοικτό τύπου σαγιονάρας, αλλά θέλει περισσότερη προσοχή. Η θέα καθώς κατεβαίνετε είναι μαγευτική!